Lekker Doen! maakt goede start

Wat vooraf ging… wat is Lekker Doen?

Op 3 november was de eerste bijeenkomst van Lekker Doen. Zowel de leerlingen als de begeleiders vonden het best even spannend hoe de ochtend zou verlopen.

Nou, de spanning bleek niet nodig. Meteen vanaf het begin was er een ontspannen sfeer. Na een inleidend praatje over de afspraken die nodig zijn om het voor iedereen leuk te houden (gereedschap op de tafel wanneer je gaat lopen, binnen het lokaal blijven) ging het programma van start. De leerlingen begonnen aan hun penhouder. 

Na een pauze waarin je na het eten en drinken kon voetballen, rustig een Donald Duck kon  lezen  of gewoon even met elkaar kon kletsen, werkten ze weer verder.

Het resultaat mocht er zijn: voor iedereen een mooie helemaal zelf gemaakte “Vliegende Penhouder”.

Reacties van ouders

“Hij  heeft het enorm naar zijn zin gehad, kwam met zijn  penhouder heel enthousiast  thuis, was zo trots erop. En  vandaag zelfs meegenomen  naar opa en oma om het te laten zien wat hij gemaakt had. Het was dus zeer geslaagd hij vond het erg leuk om te doen.”
Ouder van deelnemer
“Mijn kind kwam heel trots thuis met dat wat hij gemaakt had. Hij heeft het echt naar zijn zin gehad en kijkt uit naar de volgende keer.”
Ouder van deelnemer