Vacature: begeleider TechniekFabriek op School

De TechniekFabriek geeft technieklessen aan groepen 6, 7 en 8 van een aantal Houtense basisscholen. Elke groep bezoekt de TechniekFabriek 4 keer in een schooljaar. Het gaat om lessen op schooldagen in de ochtend van 9.00-11.30 uur, meestal op woensdag, soms op dinsdag en donderdag. 

Hiervoor zoeken we begeleiders (met en zonder technische affiniteit) die de kinderen helpen en ondersteunen, en die liefst ook willen helpen bij het voorbereiden van de workshops.

Per klas (max 30 kinderen) zetten we 6-7 begeleiders in. We verwachten een inzet van de begeleiders van minimaal 2 lessen per maand. Het is mogelijk meer tijd te investeren.

De vrijwilligers beginnen een uur voor start van de workshops en houden een korte evaluatie na afloop. We zoeken mensen die graag hun waardevolle technische kennis willen delen, en het een uitdaging vinden om met kinderen te werken. 

Is dit iets voor jou? Neem dan snel contact op voor een kennismakingsgesprek!

Kennismaken?

Wil je een keer komen kijken, om te ontdekken of het iets voor je is om vrijwilliger te worden bij de TechniekFabriek? Of heb je vragen over ons of wat we van je verwachten?

Neem gerust contact op via wens@techniekfabriekhouten.nl of kom eens langs op de donderdagavond tussen 19.30 uur en 21.30 uur (onze vaste “knutselavond” voor het voorbereiden van de workshops).

Aanstellingbeleid

Stichting De TechniekFabriek werkt met kinderen. En dit vinden wij een serieuze aangelegenheid. Misbruik van kinderen, in welke vorm dan ook, willen we voorkomen. Om deze reden vinden wij het belangrijk dat wij alleen met geschikte vrijwilligers werken.