Vacature: begeleider Computerworkshops

De TechniekFabriek Digitaal geeft computergerelateerde workshops aan kinderen van 8-12 jaar met en zonder een vorm van autisme. Hiervoor zoeken we begeleiders met “digitale” kennis en/of affiniteit.

We starten met programmeren met Scratch (een reeks van 5 weken). Daarna is er veel mogelijk, zoals het aansturen van technisch lego of het ontwikkelen van apps. Of het bouwen van een eigen computer. Het lesprogramma hiervoor is volop in ontwikkeling.

De workshops duren 1,5 uur en vinden plaats op woensdagmiddag en op zaterdagmiddag. Hoe vaak je wilt begeleiden is in overleg: het “moet” niet wekelijks, om de week is zeker mogelijk. En een reeks overslaan is ook bespreekbaar. Mocht je liever alleen lessen willen voorbereiden en niet willen begeleiden: dat kan ook. Interesse? Neem contact op voor een kennismaking! 

Kennismaken?

Wil je een keer komen kijken, om te ontdekken of het iets voor je is om vrijwilliger te worden bij de TechniekFabriek? Of heb je vragen over ons of wat we van je verwachten?

Neem gerust contact op via wens@techniekfabriekhouten.nl of kom eens langs op de donderdagavond tussen 19.30 uur en 21.30 uur (onze vaste “knutselavond” voor het voorbereiden van de workshops).

Aanstellingbeleid

Stichting De TechniekFabriek werkt met kinderen. En dit vinden wij een serieuze aangelegenheid. Misbruik van kinderen, in welke vorm dan ook, willen we voorkomen. Om deze reden vinden wij het belangrijk dat wij alleen met geschikte vrijwilligers werken.