Vacature: begeleider Computerworkshops

De TechniekFabriek Digitaal geeft workshops Programmeren aan kinderen van 8-12 jaar met en zonder een vorm van autisme. Hiervoor zoeken we vrijwilligers met kennis van en/of affiniteit met programmeren, die het fijn vinden om hun kennis en vaardigheden over te brengen aan onze doelgroep.

We geven de workshopreeksen: 

  • ROOD (CW1) 8 weken; programmeren met Scratch
  • GEEL (CW2) 8 weken; programmeren met MakeCode voor de Micro:bit 
  • BLAUW (CW3) 5 weken; projecten met de Micro:bit of b.v Arduino.

De workshops duren 1,5 uur en vinden plaats op maandagavond, dinsdagavond, woensdagmiddag. Hoe vaak je wilt begeleiden is in overleg: het “moet” niet wekelijks, om de week is zeker mogelijk. En een reeks overslaan is ook bespreekbaar.

Mocht je liever alleen lessen willen voorbereiden en niet willen begeleiden: dat kan ook.

Interesse?

Wil je een keer komen kijken, om te ontdekken of het iets voor je is om vrijwilliger te worden bij de TechniekFabriek? Of heb je vragen over ons of wat we van je verwachten?

Neem gerust contact op voor een kennismaking via wens@techniekfabriekhouten.nl of kom eens langs op de donderdagavond tussen 19.30 uur en 21.30 uur (onze vaste “knutselavond” voor het voorbereiden van de workshops).

Aanstellingbeleid

Stichting De TechniekFabriek werkt met kinderen. En dit vinden wij een serieuze aangelegenheid. Misbruik van kinderen, in welke vorm dan ook, willen we voorkomen. Om deze reden vinden wij het belangrijk dat wij alleen met geschikte vrijwilligers werken.