Vrijwilliger worden?

De TechniekFabriek draait geheel op de inzet van vrijwilligers. Inmiddels hebben we een enthousiaste groep samengesteld, die zich zich bezighoudt met het voorbereiden en begeleiden van de technische en digitale workshops, inkopen van materiaal, onderhouden van lokalen en gereedschap en, heel belangrijk, meedenken over de ontwikkeling en professionalisering van onze TechniekFabriek. 

Andere vacatures

We zoeken ook vrijwilligers met andere kennis die onze TechniekFabriek kan gebruiken, zoals bestuursondersteuning, financiën, coördinatie, administratie, etc.

Jouw beloningen:

  • Je komt in een gezellig team met enthousiaste vrijwilligers
  • Je kan je kunde en kennis overdragen aan de jeugd die de toekomst heeft
  • Je leert al doende zelf ook een hoop bij
  • Het geeft je veel voldoening
  • Het enthousiasme en de blije gezichten van de kinderen en hoe trots ze zijn over wat ze geleerd en gemaakt hebben

Kennismaken?

Wil je een keer komen kijken, om te ontdekken of het iets voor je is om vrijwilliger te worden bij de TechniekFabriek? Of heb je vragen over ons of wat we van je verwachten?

Neem gerust contact op via wens@techniekfabriekhouten.nl of kom eens langs op de donderdagavond tussen 19.30 uur en 21.30 uur (onze vaste “knutselavond” voor het voorbereiden van de workshops).

Aanstellingbeleid

Stichting De TechniekFabriek werkt met kinderen. En dit vinden wij een serieuze aangelegenheid. Misbruik van kinderen, in welke vorm dan ook, willen we voorkomen. Om deze reden vinden wij het belangrijk dat wij alleen met geschikte vrijwilligers werken.