Vacature: workshopvoorbereider

Voor het voorbereiden van de workshops kunnen wij nog veel hulp gebruiken. Elke donderdagavond (19.30-21.30) komt een gezellige club vrijwilligers op de Scherpencamp 2 bij elkaar. Hier wordt gezamenlijk gewerkt aan de voorbereiding van de workshops. Maar het voorbereiden mag ook thuis gebeuren.

Voorbereiden bestaat bijvoorbeeld uit:

  • uitproberen nieuwe knutsels (zoals houten zaklamp, solarventilator, etc.), kijken of het geschikt is voor kinderen tussen 8-12 jaar.
  • eenvoudige handleidingen schrijven (handleidingen voor kinderen op VMBO niveau zijn vaak aanwezig)
  • voorbewerken knutsels: gaatjes boren, stukjes uitzagen, bakjes met spulletjes voor de kinderen klaarzetten, scheikundeproefjes voorbereiden (en uitproberen) etc etc.
  • aandragen nieuwe lesideeën

We kijken vooral naar ieders talenten: Iedereen brengt zijn eigen kwaliteiten in.

We hebben voldoende materiaal en gereedschap beschikbaar. Mocht er iets niet zijn, is er financiele ruimte om iets aan te schaffen. Uiteraard is er altijd verse koffie met  wat lekkers aanwezig. Mocht je het leuk vinden om lessen te begeleiden, dan kan dat ook (maar het hoeft niet).

Kennismaken?

Wil je een keer komen kijken, om te ontdekken of het iets voor je is om vrijwilliger te worden bij de TechniekFabriek? Of heb je vragen over ons of wat we van je verwachten?

Neem gerust contact op via wens@techniekfabriekhouten.nl of kom eens langs op de donderdagavond tussen 19.30 uur en 21.30 uur (onze vaste “knutselavond” voor het voorbereiden van de workshops).

Aanstellingbeleid

Stichting De TechniekFabriek werkt met kinderen. En dit vinden wij een serieuze aangelegenheid. Misbruik van kinderen, in welke vorm dan ook, willen we voorkomen. Om deze reden vinden wij het belangrijk dat wij alleen met geschikte vrijwilligers werken.