TechniekFabriek Thuis: ga zelf aan de slag (techniek)

Mis jij de TechniekFabriek? Wij missen jou ook! Onze techniekvrijwilligers hadden ineens veel tijd over en hebben onze voorraadkast eens goed opgeruimd. Ze vonden een heleboel leuke projecten die je prima thuis kunt maken, eventueel met een beetje hulp van je ouder(s). 

Onze digitale vrijwilligers hebben ook een mooi thuisproject uitgewerkt

Hieronder zie je welke projecten we aanbieden. Ze gaan van relatief simpel (*) via iets moeilijker (**) tot uitdagend (***). 


Je gebruikt je eigen gereedschap. Wat heb je nodig? 
  • Voor de meeste projecten:
    hamer, hobbylijm, tangetje, (hobby)schaar, schuurpapier (fijn), mesje, figuurzaag (goedkoop bij de Action), eventueel kwasten en verf of te pimpen.
  • Een boormachine met kleine boortjes (1, 2, 3 mm) is nodig bij de Zweefbal, Sprinkhaan, Ratel en Plakbandroller.
  • Een soldeerbout bij de Tovertol en Zonnebloem
Hoe werkt het? 
  1. Als je een project hebt gekozen, stuur je een mailtje aan johnvanvliet@ziggo.nl. Je kunt hem ook bellen of appen:  06-27338295
  2. Als het project nog beschikbaar is, maak je een ophaalafspraak met John. 
  3. Maak het bedrag over naar de TechniekFabriek via deze Tikkie-link onder vermelding van je naam en de naam of nummer van het project
  4. Op de afgesproken datum en tijd staat er een tasje klaar met je naam op de grote tafel in de centrale ruimte. Je pakt het tasje en gaat meteen weer weg. 
  5. Heb je hulp nodig bij het project? Stuur een mail aan John, hij koppelt je aan een vrijwilliger die je via beeldbellen zal proberen te helpen. 
Veel knutselplezier!! Hopelijk kunnen we gauw weer samen aan projecten werken op de TechniekFabriek!