Opbrengst Boekenbeurs Utrechtse Lions Clubs voor de TechniekFabriek

Op woensdag 29 mei en op Hemelvaartsdag (donderdag 30 mei) organiseren de 3 Utrechtse Lions Clubs en de Leoclub Ultrajectum weer de jaarlijkse Boekenbeurs Utrecht in Het Oude Tolhuys aan de Weg naar Rhijnauwen 13-15 te Utrecht. Met de opbrengst van de Boekenbeurs Utrecht wordt elk jaar een ander goed doel ondersteund. Dit jaar is gekozen voor de TechniekFabriek in Houten.

De boeken worden bij het verlaten van de beurs per kilo afgerekend. Op woensdag 29 mei wordt van 18-22 uur een voorverkoop gehouden. Omdat de bezoeker dan de eerste keus heeft en de beste boeken kan meenemen, wordt een hogere prijs per kilo gerekend. De beurs is op Hemelvaartsdag geopend van 9-17 uur.

In de zes weken vóór de beurs zamelen de Lionsleden bij particulieren in Utrecht en omliggende gemeenten zoveel mogelijk boeken in. De beste boeken worden geselecteerd en gesorteerd. Uiteindelijk liggen zo’n 40.000 boeken op een nieuwe eigenaar te wachten. De boeken kunnen elke zaterdag van 13 april t/m 25 mei (met uitzondering van Koningsdag en 11 mei bij slecht weer) tussen 11.30 en 15.30 uur bij Het Oude Tolhuys afgegeven worden.

Ook kunnen de boeken bij de mensen thuis worden opgehaald. Opgave kan via de website: www.boekenbeursutrecht.nl of telefonisch op maandag t/m donderdag van 8 april t/m 16 mei tussen 16 en 20 uur op nummer 06 12 53 67 67.

U mag uw boeken ook bij de TechniekFabriek brengen. De Lionsclub komt ze dan daar ophalen.