Vacature: regelaar achter de schermen


Steeds meer deelnemers en steeds meer vrijwilligers, dat betekent ook dat er steeds meer te regelen is achter de schermen. We zoeken iemand die handig is met de computer om te helpen bij al die regeldingen die nodig zijn om de TechniekFabriek soepel te laten draaien. 

Om welke taken gaat het dan?

  • cursus-administratie (verwerken van aanmeldingen, indelen van de groepen, contact met ouders)
  • interne communicatie: informeren van onze vrijwilligers, vooral via intranet 
  • externe communicatie: onderhouden van de website, teksten, persberichten en blogs schrijven, onderhouden van de Facebook-pagina

Je zult in overleg enkele van deze taken gaan uitvoeren, samen met de huidige “regelaar”, die ontregeld raakt van al het regelwerk. Je wordt dus niet in het diepe gegooid en kunt juist veel leren in deze rol. 

Iets voor jou? Neem dan contact op! 

Andere vacatures

We zoeken ook vrijwilligers met andere kennis die onze TechniekFabriek kan gebruiken, zoals bestuursondersteuning, financiën, coördinatie, administratie, etc.

Jouw beloningen:

  • Je komt in een gezellig team met enthousiaste vrijwilligers
  • Je kan je kunde en kennis overdragen aan de jeugd die de toekomst heeft
  • Je leert al doende zelf ook een hoop bij
  • Het geeft je veel voldoening
  • Het enthousiasme en de blije gezichten van de kinderen en hoe trots ze zijn over wat ze geleerd en gemaakt hebben

Kennismaken?

Wil je een keer komen kijken, om te ontdekken of het iets voor je is om vrijwilliger te worden bij de TechniekFabriek? Of heb je vragen over ons of wat we van je verwachten?


Neem gerust contact op via wens@detechniekfabriek.nu of kom eens langs op de donderdagavond tussen 19.30 uur en 21.30 uur (onze vaste “knutselavond” voor het voorbereiden van de workshops).

Aanstellingbeleid

Stichting De TechniekFabriek werkt met kinderen. En dit vinden wij een serieuze aangelegenheid. Misbruik van kinderen, in welke vorm dan ook, willen we voorkomen. Om deze reden vinden wij het belangrijk dat wij alleen met geschikte vrijwilligers werken.